S športno rekreativnim dogodkom Premagaj(mo) Kalvarijo želimo spodbuditi ljudi, predvsem pa najmlajše in najstarejše, da se priključijo preventivnim športnim aktivnostim ter ponovni socializaciji in druženju. Strokovnjaki iz različnih področij so namreč ugotovili, da je obdobje zadnjih dveh let, ko je bila razglašena epidemija in z njo povezani ukrepi, najmočneje prizadela ravno slednje.


V soboto, 25. junija, na dan državnosti, bomo tako izpeljali nekaj aktivnosti, v katere se bodo lahko enakovredno vključile vse generacije. Ena izmed njih je zagovtovo MEDGENERACIJSKI ORIENTACIJSKI POHOD, ki bo potekal po okoliških mariborskih gričih.

Pohod je namenjen predvsem mladim družinam ter babicam in dedkom z vnuki. Dolžina pohoda je 5 km s 108 metri višinske razlike. Na stojnici v štartno ciljnem prostoru bo vsak, ki se bo prijavil na pohod dobil kartonček z zemljevidom in vrisano potjo. Na poti bodo posamezne točke s vprašanji, na katere bodo udeleženci morali pravilno odgovoriti in odgovore napisati na kartonček. Po zaključku pohoda bodo vsi udeleženci, ki bodo prinesli izpolnjene kartončke s pravilnimi odgovori dobili praktične nagrade. Prvi možni odhod is štartno-ciljnega prostora je ob 08:00, zadnji pa ob 11:00 uri. Predviden čas za obhod vseh točk je 75 minut počasne in 60 minut zmerne hoje.

Pohod je namenjen predvsem mladim družinam ter babicam in dedkom z vnuki. Dolžina pohoda je 5 km s 108 metri višinske razlike. Obiskali pa boste Mestni park, Kalvarijo, Mestni vrh, Tri ribnike in Piramido.

PRIJAVE

IME IN PRIIMEK
SPOL
LETNICA ROJSTVA
VAŠ ELEKTRONSKI NASLOV
VAŠA TELEFONSKA ŠTEVILKA
KOLIKO LJUDI SE BO VKLJUČNO Z VAMU UDELELŽILO POHODA?
STRINJAM SE S POGOJI (vnesite še enkrat vaše ime in priimek)
ALI NAM ŽELITE KAJ SPOROČITI OZ. NAS VPRAŠATI?
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.