SE VRTIŠ V KROGU?

Na strani, ki sem jo poimenoval Se vrtiš v krogu?, bom z vami delil praktične izkušnje, znanja in zanimivosti v obliki vlogov in podcastov, ki jih bom ustvarjal sam ali skupaj z zanimivimi gosti iz različnih področij.

Dihanje čistega kisika pod zvišanim tlakom v hiperbarični komori močno poveča koncentracijo kisika v arterijski krvi, predvsem zaradi njegovega raztapljanja v plazmi.
Izredna čast mi je bila gostiti enega najboljših slovenskih amaterskih cestnih kolesarjev Igorja Kopšeta
Kako pomembno se je izpostavljati sončnim žarkom vsaj 30 minut na dan boste izvedeli z ogledom videa, ki vas bo navdušil še za prebiranje članka o vitaminu D.
Zakaj so aktivnosti na prostem boljše kot v zaprtih prostorih in kaj je takšnega v gozdu, da strokovnjaki posebej priporočajo obiske v njih, boste izvedeli na zgornji povezavi in v članku na katerega vas bo popeljal video.
Narava nam zmeraj postavlja nove izzive. Od tega, kako smo notranje naravnani pa se bomo z vsako novo situacijo spopadli. Smo zmagovalci ali poraženci?
Imunski sistem “treniramo” tudi tako, da ga vedno znova postavljamo pre nove izzive. Z zdravo črevesno floro, ki predstavlja kar 80 odstotni delež, se bomo uspešno spopadali z zunanjimi “vsiljivci”, a tudi 20 odstotni delež, ki ga bomo razvijali in krepili z gibanjem na prostem in to ob vsakem vremenu, nikakor ni zanemarljiv delež…
Ste že slišali za izraz prikrita depresija ali distimija? Verjamem, da zanjo trpi ali se z njo spopada velik delež moških. V tem letu, se bom posebej posvetil tej pereći temi, o kateri bom razglabljal in se posvetoval z različnimi strokovnjaki.