KAKO SMO SE IMELI 2022

Sponzor projekta Obkrožimo Piramido je bila Zavarovalnica Triglav d.d.

PROGRAM:

Začetek programa ob 16:30 z bobnarskim nastopom Plesne izbe Maribor na Odru Triglav v Mestnem parku Maribor in pogovorom z Petrom in Rokom Možičem o tem, kako velik motivator, vzor in vzgled smo otrokom starši, vzgojiteiji in učitelji. Pogovor bo vodila in usmerjala Urška Šerc Godec.

17:20 – Skupen odhod do startne točke pod Piramido

17:30 – Začetek pohoda/teka na Piramido, kjer bo na posameznih točkah za dvig naše motivacije (po)skrbelo nekaj glasbenikov

18:30 – Konec pohoda/teka na Piramido

18:45 – Skupen odhod do Odra triglav v Mestnem parku Maribor

19:00 – Razglasitev skupnega števila vzponov ter podelitev nagrad tistim, ki so opravili največ vzponov, ter najstarejšim in najmlajšim udeležencem

19.30 – Koncert skupine Grooveland

Drage Mariborčanke in Mariborčani.
Tokrat vas vabimo, da se nam pridružite pri svojevrstnem športno rekreativnem dogodku OBKROŽIMO PIRAMIDO 2022, kjer gre za združevanje moči pri doseganju skupnega cilja:
?
V ENI URI ČIM VEČKRAT “OBKROŽITI” PIRAMIDO.

Ni pomembno ali boš šel na vrh in nazaj samo enkrat ali desetkrat. Pomembno je, da bomo skupaj dosegli čim več vzponov.
Ja, uganil si! ?
Čim več nas bo, več vzponom bomo naredili.

Dogodek bo v sredo, 29. junija v sklopu Festival LentArt kamp in športnega programa GIBKI, PROŽNI, VSEGA ZMOŽNI s startom in ciljem pod Piramido.
Za tiste, ki boste želeli doseči čim več vzponov bo štart ob 17:30, vsi ostali pa se lahko priključite kdajkoli do 18:15, ko bo možno opraviti še zadnji vzpon.

Sedaj pa hitro pridno trenirati. Svoje fotografije iz Piramide pa lahko objavite na facebooku z ključnikom #obkrozimopiramido2022, mi pa bomo od danes naprej vsak dan do 29. junija izbrali enega izmed srečnežev, ki bo prejel simbolično nagrado.

Prav tako bo prejel nagrado tudi tisti, ki se bo s svojo napovednjo najbolj približal številu skupnih vzponov, ki jih bomo naredili 29. junija med 17:30 in 18.30 uro.

Informacije: 041 636 961; robert.kerezi@gmail.com