VLOGI in PODCASTI

Tekmovanja, prežeta z osebno izkušnjo, bodo še naprej jedro samosvojih in stilsko prepoznavnih blogerskih zapisov iz ultratekaške svetovne scene. Zelo pa se veselim nove oblike komuniciranja z zvestimi sledilci, ki se jim bodo, verjamem, pridružili tudi novi. Izkušnje, znanje in zanimivosti bom namreč delil na strani, ki sem jo poimenoval SE VRTIŠ V KROGU? na kateri bom v vlogih in podcastih, ki jih bom posnel sam ali soustvarjal z zanimivimi gosti, odpiral različna vprašanja na katere bomo skupaj iskali odgovore.

OCENE

Pri preizkušanju oz. testiranju izdelkov ali storitev, se zavezujem k objektivnemu ocenjevanju in javnim objavam na obstoječih družbenih kanalih. Predvsem se želim posvetiti športnim oblačilom, obutvi, opremi in prehrani, masaži, fizioterapiji ter obiskom športno-turističnih centrov, ki ponujajo spekter različnih in kompleksnih storitev za športnike ter aktivne posameznike in družine.

NASVETI

Najbrž smo že vsi, ki se redno ukvarjamo s športom, doživel stanje pretreniranost ali vsaj zaznali jasne svarilne znake, prav tako doživeli manjšo ali celo večjo poškodbo. Zagotovo iščete tudi poti do optimalne prehrane, s podporo prehranskih dodatkov ter športnih nadomestkov, ki bi pospešili regeneracijo. In kateri treningi bi bili v določenem obdobju za vas najboljši? Vsi imamo tisoče tovrstnih vprašanj, odgovori, na katere naletimo na internetu, pa  so pogosto izključujoči. Zato bomo s članki, strokovnimi pogovori ter video vsebinami poskušali podati tiste, verodostojne, ki vas bodo varno in učinkovito popeljali do rešitev. Čeprav ne nujno čez noč.

OSTALE AVDIO IN VIDEO VSEBINE

Tigersandfriends25