Šola maratona po življenju

Po mir in ravnotežje

Latinski rek Non plus ultra, napisan na Herkulovih stebrih pri Gibraltarjevem zalivu, je opozarjal pomorščake, da od tukaj naprej ničesar večjega ni več mogoče. Da so dosegli “najvišji cilj” in (si) izpolnili sanje. Zato nikakor ni naključje, da smo si ga, res da nekoliko prikrojenega, izbrali za ime naše znamke. Zavedamo se namreč, da so nam elementarne oblike gibanja, kot sta hoja in tek, omogočile preživetje ter razvoj. In ker iz narave izhajamo, je nujno, da se vanjo tudi vračamo. Po mir in ravnotežje.

Izvajanje motivacijskih predavanj, delavnic, tekaških taborov

Iz dosedanjih projektov in objav je razvidno, da nas zanima več področij, povezanih s športom, prehrano, motivacijo in aktivnim življenjskim slogom, ki bodo narekovala ter oblikovala naš razvoj tudi v prihodnje, a jim bomo dodali še kakšno komponento, ki se tematsko navezuje nanje. Več kot petdeset predavanj letno po vsej Sloveniji, ki se jih je udeležilo že blizu 3000 ljudi in na katerih smo govorili predvsem o treningih, prehrani ter izkušnjah iz tekmovanj, pa smo nadgradili s Šolo maratona po življenju, v kateri od besed prehajamo k dejanjem. S praktičnimi nasveti za boljšo organizacijo časa ter motivacijskimi delavnicami odpiramo namreč veliko poti do doseganja življenjskih ciljev.

Skupaj močnejši

…tudi na daljavo

Na Youtube kanalu in Facebooku bodo predavanja objavljena tudi v obliki live streama oz. prenosov v živo, z online vprašanji pa se boste lahko vanje aktivno vključevali. Z webinarji ali t. i. spletnimi/online konferencami se bomo posvečali skupinam ali posameznikom, ki jih pestijo točno določena vprašanja.

Ponujamo vam nepozabne izkušnje in luč na koncu tunela. A prvi korak boste morali narediti sami.

Da se iti na boljše, pripovedujejo vse naše zgodbe

Ker je priložnosti za sodelovanje z nami ogromno, smo ponudbo za lažjo predstavo ter dogovarjanje strnili v nekaj paketov, ki jih zmeraj prilagodimo željam in potrebam strank. Prosimo, da si jih pozorno preberete v priponki in si vzamete čas, da ob prijetni kavi podrobneje poklepetamo o projektih. Prepričani smo, da bomo našli številne sinergije ter skupne točke, zato se bomo z veseljem odzvali in se prilagodili vašemu prostemu terminu.

Sponzorska-ponudba-združena

Leave a Reply